A fogyasztóvédelmi törvény szerint fogyasztóvédelmi referenst köteles foglalkoztatni minden, KKV-nak nem minősülő vállalkozás. A Relevanciánál több mint 150-en szereztek fogyasztóvédelmi referensi képesítést. A következő képzés részleteiről kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!A fogyasztóvédelmi és kereskedelmi kommunikációs szabályok és a hatósági jogalkalmazás Magyarországon szigorúbb, mint az EU többi tagállamában. A Relevancia szaktanácsadása 10 éve biztosítja széles körű stratégiai, operatív és szervezeti témákban az objektív döntés meghozatalát .MÓDOSULT A FOGYASZTÓVÉDELMI TÖRVÉNY! A 2016. január 1-jétől hatályos módosítás a fogyasztóvédelmi referens kötelezettségévé teszi, hogy a fogyasztóvédelmi hatóságot tájékoztassa a referens foglalkoztatásával kapcsolatos adatokról, illetve az abban bekövetkezett változásokról 8 napon belül.

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQNvBFL6vHF8vCRA92ZEtLaSIkKp93trQ4zq9R7ftbmX2-uGlD2Sikeres volt a fogyasztóknak szóló kereskedelmi kommunikáció című szakmai napunk

A Relevancia Tanácsadó Iroda és az Élelmiszervállalkozók Versenyképességéért Egyesület (ÉVE) által szervezett "Szakmai nap a fogyasztóvédelmi hatóságok által ellenőrzött kereskedelmi kommunikációról" című rendezvényen az élelmiszervállalkozók a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 2015. évi vizsgálati programja és korábbi ellenőrzéseinek eredményei mellett megismerték a fogyasztóvédelmi hatóság elektronikus kereskedelemmel (webshop) és az elektronikus hirdetésekkel (honlap) kapcsolatos ellenőrzési gyakorlatát és tapasztalatait. A szakmai nap konzultációval zárult, a résztvevő élelmiszervállalkozók kérdéseire a hatóságok képviselői válaszoltak.

A részletes program az alábbi linkre kattintva elérhető:

2015. május 28.