A fogyasztóvédelmi törvény szerint fogyasztóvédelmi referenst köteles foglalkoztatni minden, KKV-nak nem minősülő vállalkozás. A Relevanciánál több mint 150-en szereztek fogyasztóvédelmi referensi képesítést. A következő képzés részleteiről kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!A fogyasztóvédelmi és kereskedelmi kommunikációs szabályok és a hatósági jogalkalmazás Magyarországon szigorúbb, mint az EU többi tagállamában. A Relevancia szaktanácsadása 10 éve biztosítja széles körű stratégiai, operatív és szervezeti témákban az objektív döntés meghozatalát .MÓDOSULT A FOGYASZTÓVÉDELMI TÖRVÉNY! A 2016. január 1-jétől hatályos módosítás a fogyasztóvédelmi referens kötelezettségévé teszi, hogy a fogyasztóvédelmi hatóságot tájékoztassa a referens foglalkoztatásával kapcsolatos adatokról, illetve az abban bekövetkezett változásokról 8 napon belül.

Szaktanácsadás

A vállalkozásoknak nyújtott fogyasztóvédelmi, reklámjogi, továbbá versenyjogi szaktanácsadás keretében olyan átfogó segítséget nyújtunk, amellyel ügyfeleink önmaguk is képesek lesznek a vonatkozó előírások megfelelő alkalmazására és ezzel a hatósági eljárások megelőzésére, illetve, - ha ez már nem kerülhető el - akár hatósági szerződés kezdeményezésére is.

 

A szakmai érdekképviseleteknek szóló szaktanácsadás az általuk képviselt szakmák szabályozási környezetének (ki)alakításában való hatékony közreműködésüket, továbbá a szabályok megfelelő alkalmazását  eredményezi, például az adott szakmára (iparágra) vonatkozó új szabályozásból származó esetleges előnyök és kockázatok előzetes feltárásával és bemutatásával.